Individuele Workshop


Kinderdijk tijdens een mistige zonsopkomst
Kinderdijk tijdens een mistige zonsopkomst

Bij Jan Koppelaar fotografie is het ook mogelijk om een individuele workshop te volgen. Deze workshop is geheel aan te passen op uw vragen en wensen. Omdat een individuele workshop niet in groepsverband plaatsvind, is er persoonlijke aandacht, tijd om op al uw vragen in te gaan en mogelijkheden om persoonlijke leervragen te oefenen in de praktijk.

 

In overleg plannen we een dagdeel waarin theorie en praktijk dicht bij elkaar liggen. De inhoud van de workshop bepaalt u! Dit kan zowel een technische aspect van fotografie, als het instellen van uw camera tijdens het fotografen en/of het werken met filters zijn! In overleg met u bepalen we de inhoud. Doordat de workshop een individueel karakter heeft is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen, het oefenen van vaardigheden en voor tips/trucs. Samen trekken we met elkaar op om uiteindelijk, na de workshop, voldoende informatie te hebben om met uw camera zelf aan de slag te gaan.

 

Kinderdijk is voor mij bekend terrein. Er zijn genoeg mogelijkheden om er te fotograferen. Daarnaast is het ook mogelijk dat u zelf een locatie bepaald. Er worden dan wel reiskosten in rekening gebracht.

 

Nadat de betaling ontvangen is, zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden om een datum af te spreken. Tevens zal dan ook naar uw vragen gevraagd worden, zodat de inhoud van de workshop op uw wensen afgestemd kan worden. In de week van de workshop zal u omtrent de weersverwachting, etc. op de hoogte worden gebracht. Bij regenachtig weer wordt de workshop uitgesteld en stemmen we een nieuwe datum af.

 

 

Praktische informatie
Datum: In overleg
Locatie: In overleg
Kosten:

1 uur:    € 40,00

2 uur:   € 60,00

3 uur:   € 80,00 (= 1 uur gratis!!)

Meenemen:    

(spiegelreflex/systeem)camera, statief, eventueel: filters, draadontspanner, stevig schoeisel. Eventueel lunch

Belangrijk:

Lees de algemene voorwaarden

 

 

Spreekt het volgen van een individuele workshop u aan, maar wilt u meer informatie? Stel dan uw vraag via het contactformulier of stuur mij een mail (zie bij 'contact'). Wilt u uzelf inschrijven voor een individuele workshop? Schrijf u dan snel in door op onderstaande button te klikken!

 

FOTO VAN DE MAAND

Foto van de maand: mei 2023
Nat weiland

WIE BEN IK?

Mijn naam is Jan Koppelaar (1984) en ben vanaf 2011 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg ik mijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Vanaf 2011 ben ik steeds serieuzer mijn hobby aan het uitoefenen. Ik ben een autodidact. Dat wil zeggen dat ik de techniek mezelf heb aangeleerd door veel naar foto's van anderen te kijken, maar ook door veel foto's te maken.

Ik woon in de Alblasserwaard. Een ....

FOTO VAN HET JAAR 2022

klik voor grotere foto!
Een deken van mist