Individuele workshop

Bij Jan Koppelaar fotografie is het ook mogelijk om een individuele workshop te volgen. Deze workshop is geheel aan te passen op uw vragen en wensen.

 

In overleg plannen we een dagdeel waarin theorie en praktijk dicht bij elkaar liggen. De inhoud van de workshop bepaalt u! Dit kan zowel het technische aspect van de camera, als het instellen van uw camera tijdens het fotografen en/of het werken met filters zijn! In overleg met u bepalen we de inhoud. Doordat de workshop een individueel karakter heeft is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen, het oefenen van vaardigheden en voor tips/trucs. Samen trekken we met elkaar op om uiteindelijk, na de workshop, voldoende informatie te hebben om met uw camera zelf aan de slag te gaan.

Kinderdijk is voor mij bekend terrein. Er zijn genoeg mogelijkheden om er te fotograferen. Daarnaast is het ook mogelijk dat u zelf een locatie bepaald. Er worden dan wel reiskosten in rekening gebracht.

 

Nadat de betaling ontvangen is, zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden om een datum af te spreken. Tevens zal dan ook naar uw vragen gevraagd worden, zodat de inhoud van de workshop op uw wensen afgestemd kan worden. In de week van de workshop zal u omtrent de weersverwachting, etc. op de hoogte worden gebracht. Bij regenachtig weer wordt de workshop uitgesteld en stemmen we een nieuwe datum af.

 

Praktische informatie
Datum: In overleg
Locatie: In overleg
Kosten:

1 uur:   €   60,00

2 uur:   € 110,00

3 uur:   € 150,00

4 uur:   € 180,00 (= 1 uur gratis!!)

Meenemen:    

(spiegelreflex/systeem)camera, statief, eventueel: filters, draadontspanner, stevig schoeisel. Eventueel lunch

Belangrijk:

Lees de algemene voorwaarden

 

Kies hieronder uw gewenste variant:

€ 60,00

FOTO VAN DE MAAND

Foto van de maand: Augustus 2020
Zuiderheide

WIE BEN IK?

Mijn naam is Jan Koppelaar (1984) en ben vanaf 2011 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg ik mijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Vanaf 2011 ben ik steeds serieuzer mijn hobby aan ...

FOTO VAN HET JAAR 2019

klik voor grotere foto!
Tulip field