Prijzen

In de achterliggende jaren heb ik met diverse foto’s prijzen gewonnen. Ook zijn foto’s genomineerd voor een fotowedstrijd. Hieronder enkele prijswinnende en genomineeerde foto’s.

Golden mill is gefotografeerd bij de Kinderdijkse molen. De zon ging erg mooi onder, waardoor de wolken en landschap mooi kleurden. Een fraai moment om op Unesco Werelderfgoed Kinderdijkse molens te fotograferen.

 

 Zoom.nl & Hema

 Genomineerd ‘Beste landschapsfoto 2022’

 

Vuurtoren Paard van Marken tijdens winterse omstandigheden. Het was ijzig koud, sneeuwbuien joegen over ons heen. We hadden bijna de hoop opgegeven, daar de lucht geheel bewolkt was. Vlak na zonsopkomst brak de lucht open en kregen we een schitterend schouwspel. Ondanks de -8 (gevoelstemperatuur -15) krijg je het toch warm! Voor dergelijke landschappen kom ik vroeg mijn bed uit!

 

 National Geographic

 Eervolle vermelding ‘Greatest landscape’

 

Onverwachts gefotografeerd in de Alblasserwaard. We wilden in eerste instantie naar de Brabantse Biesbosch, maar hebben een rondje Alblasserwaar (Zuid-Holland, Nederland) gereden. Deze locatie is nabij Hardinxveld-Giessendam; De Giessendamse Tiendweg. Een dikke laag rijp hing door de mist en de vorst aan de bomen. Terwijl we aan het fotograferen waren kwam de zon op. De zon zorgde voor fraai licht in het landschap. Heerlijk om op zo'n moment met landschapsfotografie bezig te zijn!

 

 SIMAV

 Eerste prijs ‘Molens door de seizoenen heen’

 

Begin november ben ik 's morgens naar Kinderdijk (Zuid-Holland, Nederland) gegaan. Er werd kans op mist opgegeven. In combinatie met vorst en een half bewolkte hemel moest dat goed komen. Helaas viel de mist tegen, maar de rest was toch best heel aardig! Een plek waar ik regel matig kom, maar toch niet verveeld! Heerlijk om te fotograferen van landschapsfotografie

 

 Xpozer

 Eerste Prijs ‘categorie best of 2016’

 

De Wiel in Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland, Nederland). Al enige tijd stond deze locatie op mijn 'wistlist'. Deze avond kwam het ervan. Diverse lichten werden ontstoken, waardoor de sfeer erg mooi werd. Zeker door een mooie weerspiegeling. Even heerlijk bezig geweest met nachtfotografie

 

 Hardinxveld-Giessendam

 Eerste Prijs ‘Foto van de maand’

 

Herfst in de Alblasserwaard (Zuid-Holland, Nederland). Gekleurde bladeren en mist geven de sfeer van herfst prima weer.

 

 Zuid-Hollands Landschap

 Eerste Prijs ‘categorie Herfst’

 

Deze foto is gemaakt tijdens de verlichtingsweek van Unesco Werelderfgoed de Kinderdijkse molens. De zon was net mooi onder gegaan en de verlichting van de molens werden aangezet.

 

 Cameraland.nl

 Publieksprijs ‘molens’