Commercieel


Soms kan het voorkomen dat u een foto van een bepaald gebied, dorp of stad zoekt, maar dat de juiste foto niet te vinden is. Als landschapsfotograaf heb ik ruime ervaring in het fotograferen van opdrachten. Samen met u zoeken we dan naar mogelijkheden om de foto, die u in uw hoofd heeft, toch te realiseren. In de achterliggende tijd heb ik voor diverse bedrijven foto's geleverd. Met veel plezier kijk ik terug op deze samenwerking. Het is ook de moeite waard om een kijkje te nemen in mijn webshop. Daarin worden duizenden foto's te koop aangeboden. 

 

Bent u op zoek naar dé landschap-, avond- en/of nachtfoto of een fotograaf voor uw project? Dan bespreek ik graag met u de mogelijkheden. Vooraf kan en offerte opgevraagd worden en liggen in de lijn met de kosten van de digitale bestanden in de webshop. Bij afname van meerdere foto's kunnen prijzen op maat afgesproken worden. Vul hieronder het contactformulier in en ik hoop zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen. Uiteraard kunt u mij ook bellen.

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


FOTO VAN DE MAAND

Foto van de maand: mei 2023
Nat weiland

WIE BEN IK?

Mijn naam is Jan Koppelaar (1984) en ben vanaf 2011 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg ik mijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Vanaf 2011 ben ik steeds serieuzer mijn hobby aan het uitoefenen. Ik ben een autodidact. Dat wil zeggen dat ik de techniek mezelf heb aangeleerd door veel naar foto's van anderen te kijken, maar ook door veel foto's te maken.

Ik woon in de Alblasserwaard. Een ....

FOTO VAN HET JAAR 2022

klik voor grotere foto!
Een deken van mist