Lezing

Fotograferen vraagt om een voorbereiding. Hierbij vragen veel aspecten om aandacht. Tijdens het fotograferen heb je te maken met de nodige technische kanten van het fotograferen, om maar te zwijgen over een workflow tijdens de beeldbewerking. Of het nu gaat om de voorbereiding, mijn aanpak tijdens het fotograferen of om mijn visie op het bewerken van foto’s; ik kom u graag meer vertellen over mijn kijk op landschapsfotografie.

Een unieke view over rivier De IJssel nabij Gorssel (Overijssel, Nederland). Door een kunstwerk kon vanaf grotere hoogte gefotografeerd worden. Een unieke kijk op de veerpont van Gorssel. De weersomstandigheden maakten het helemaal bijzonder! Wat heb ik genoten van het landschap en het licht!

Ontdek de betoverende schoonheid van het Nederlandse landschap tijdens mijn inspirerende lezing over landschapsfotografie. Van de uitgestrekte tulpenvelden tot de idyllische windmolens, ik neem je mee op een visuele reis vol adembenemende beelden en waardevolle tips voor het vastleggen van aansprekende landschapsfoto’s. Of je nu een beginnende fotograaf bent of een ervaren professional, deze lezing biedt inzichten en technieken om je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Over fotografie is veel te vertellen. Dat doe ik dan ook graag! Echter is het ook mogelijk om een lezing op maat aan te vragen. Uw vragen/wensen zullen dan centraal staan in de aangevraagde lezing. Dit kan bijvoorbeeld over de voorbereiding voor het fotograferen, het fotograferen zelf of de beeldbewerking na het fotograferen zijn. Aan de hand van mijn foto’s geef ik aandacht aan uw specifieke vragen/wensen. Zo komt u meer te weten over mijn visie op landschapsfotografie.

Inhoud:

Algemene lezing, óf
Lezing op uw verzoek
Incl. hand-out

Locatie:

Uw locatie
Datum in overleg
Tijd in overleg (max. 2 uur)

Kosten:

€ 199,00
Incl. voorbereiding
Excl. Reiskosten

Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan:

Informatie lezing