Individuele workshop

Bij Jan Koppelaar fotografie is het ook mogelijk om een individuele workshop te volgen. Deze workshop is geheel aan te passen op uw vragen en wensen. Omdat een individuele workshop niet in groepsverband plaatsvind, is er persoonlijke aandacht, tijd om op al uw vragen in te gaan en mogelijkheden om persoonlijke leervragen te oefenen in de praktijk.

Soms sta je op een bekende, en in dit geval een veel gefotografeerde, plek! Toch was het die avond adembenemd mooi! Een bewolkte en (licht) regenachtige dag veranderde in een waar kleurspektakel. Door het vocht in de lucht knalde de kleuren extra.<br />
De lucht brak open en twee zonnenharpen waren te zien. Dit geeft voor mij een extra dimensie aan deze landschapsfoto van de Kinderdijkse molens (Zuid-Holland, Nederland).

Uw vraag centraal

In overleg plannen we een dagdeel waarin theorie en praktijk dicht bij elkaar liggen. De inhoud van de workshop bepaalt u! Dit kan zowel een technische aspect van fotografie, het instellen van uw camera tijdens het fotografen en/of het werken met filters zijn! In overleg met u bepalen we de inhoud. Doordat de workshop een individueel karakter heeft is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen, het oefenen van vaardigheden en tijd voor tips/trucs. Samen trekken we met elkaar op om uiteindelijk, na de workshop, voldoende informatie te hebben om met uw camera zelf aan de slag te gaan.

Locatie

Kinderdijk is voor mij bekend terrein. Er zijn genoeg mogelijkheden om er te fotograferen. Daarnaast is het ook mogelijk dat u zelf een locatie bepaalt. Er worden dan wel reiskosten in rekening gebracht.

Nadat de betaling ontvangen is, zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden om een datum af te spreken. Tevens zal dan ook naar uw vragen gevraagd worden, zodat de inhoud van de workshop op uw wensen afgestemd kan worden. Naar aanleiding van uw vragen/wensen zal een voorstel geschreven worden. In de week van de workshop zal u omtrent de weersverwachting, etc. op de hoogte worden gebracht. Bij regenachtig weer wordt de workshop uitgesteld en stemmen we een nieuwe datum af.

Deze foto is gemaakt op een msitige morgen, vlak voor zonsopkomst, in Werelderfgoed Kinderdijk (Zuid-Holland, Nederland). De avond ervoor hadden ze mist opgegeven, dus ik zou en moest naar de Kinderdijkse molens. Wat een mooie ochtend was dat. De kleuren, de mist en de natuur zorgden voor een serene rust.

Meenemen:

Camera
Statief
Eventueel filters
Eventueel draadontspanner

Locatie:

Locatie naar keuze
Datum in overleg
Tijd in overleg (max. 3 uur)

Kosten:

1 uur: € 45,00
2 uur: € 67,50
3 uur: € 90,00
3 uur = 1 uur gratis!

r

Belangrijk:

Neem eventueel lunch mee
Zorg voor goede schoeisel en kleding
Lees de voorwaarden

Meld u hier aan:

Individuele workshop