Voorwaarden Webshop

1. Algemeen:

 1. Jan Koppelaar Fotografie besteedt het werk op canvas, Xpozer, Aluminium Dibond, uitgeprinte en ingelijste werken en werken op hout, staal en behang uit aan werkaandemuur. Voor de voorwaarden zie www.werkaandemuur.nl
 2. Jan Koppelaar Fotografie beheert zelf de verkoop van digitale bestanden.
 3. Fotoprints worden uitbesteed aan Schievink foto's. Jan Koppelaar Fotografie hanteert de printkosten + € 2,00 (i.v.m. de gemaakte onkosten).
 4. Over de kosten kan niet gecorrespondeerd worden.
 5. Jan Koppelaar Fotografie heeft het recht om ten alle tijden de prijzen aan te passen.

 

2. Digitale bestanden:

 1. Het bestellen van een digitaal werk kan zowel via op de website gehanteerde bestellingsformulier als per email.
 2. Na de bestelling van een digitaal werk zal Jan Koppelaar Fotografie u per e-mail van de verdere procedure op de hoogte brengen.
 3. Na betaling verzend Jan Koppelaar Fotografie u via WeTransfer de foto toe!
 4. De gekochte foto zal altijd in de hoogst mogelijke resolutie u toegezonden worden.
 5. Gekochte werken mogen niet aan derden doorgezonden of verkocht worden.
 6. Gekochte werken mogen niet op eigen site gepubliceerd worden als zijnde eigen werk. Werken dienen dan ten alle tijden met naamsvermelding geplaatst te worden.
 7. Bij constatering dat een foto of foto's illegaal (niet gekocht via Jan Koppelaar Fotografie) wordt/worden gebruikt voor promotiedoeleinden, eigen gebruik op website of enigszins, is Jan Koppelaar geautoriseerd een vordering van de actuele vraagprijs te sturen. Bij het niet betalen van deze vordering zal een aanmaning gestuurd worden. Bij een tweede aanmaning zal een verhoging van 25% van de vraagprijs doorgevoerd worden. Indien van toepassing zal bij de tweede aanmaning de kosten van voor de overtreding van artikel 25 van de auteursrecht in rekening worden gebracht. Dit zal 10% van de actuele vraagprijs bedragen. Indien de tweede betaling niet betaald wordt, zal Jan Koppelaar Fotografie een rechtsman/-advocaat in handen nemen om het te vorderen bedrag vergoed te krijgen. Kosten van de rechtsman/-advocaat worden in rekening gebracht voor de tegenpartij.

 

3. Prijzen/betaling:

 1. Jan Koppelaar Fotografie hanteert voor de verkoop van digitale bestanden de actuele prijzen zoals weergegeven op de website.
 2. De verkoop is pas definitief als het geld overgemaakt is aan Jan Koppelaar Fotografie.
 3. Een factuur zal bij het verzenden van een digitaal werk bijgesloten worden.
 4. Indien de koper niet dan wel niet tijdig betaalt, worden eventuele gemaakte kosten doorgerekend. Onder deze kosten zijn alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten, zoals kosten van sommatie, incasso, rechtsman/-advocaat. De buitenrechtelijke kosten worden gesteld op 15% van het te vorderen bedrag.

FOTO VAN DE MAAND

Foto van de maand: mei 2023
Nat weiland

WIE BEN IK?

Mijn naam is Jan Koppelaar (1984) en ben vanaf 2011 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg ik mijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Vanaf 2011 ben ik steeds serieuzer mijn hobby aan het uitoefenen. Ik ben een autodidact. Dat wil zeggen dat ik de techniek mezelf heb aangeleerd door veel naar foto's van anderen te kijken, maar ook door veel foto's te maken.

Ik woon in de Alblasserwaard. Een ....

FOTO VAN HET JAAR 2022

klik voor grotere foto!
Een deken van mist