Coronavirus

Heel Nederland is in de greep van het Coronavirus. Diverse maatregelen zijn door de overheid genomen om door de crisis te komen. Ook Jan Koppelaar Fotografie houdt zich aan deze richtlijnen om zo de veiligheid van een ieder te waarborgen. Daarom heeft Jan Koppelaar Fotografie enkele maatregelen genomen. Hieronder treft u ze aan:

 

  • Aangezien de workshops buiten plaatsvinden, zijn de workshops vanaf augustus 2020 weer opgestart. Uiteraard worden de workshops conform de richtlijnen van het RIVM gegeven.
  • De richtlijnen van overheid en RIVM/GGD worden nauwlettend gevolgd. Tijdens de workshops dient u 1,5 meter afstand te houden.
  • Er kunnen weer lezingen gegeven worden. Neem gerust contact op indien u informatie omtrent de lezing wilt.
  • Ook individuele workshops kunnen weer geboekt worden. Uiteraard worden de workshops conform de richtlijnen van het RIVM gegeven.
  • Jan Koppelaar Fotografie beperkt zoveel als mogelijk menselijk contact. Daardoor zijn opdrachten in drukke gebieden/tijdstippen tijdelijk niet mogelijk. Bij een aanvraag van een opdracht wordt door Jan Koppelaar Fotografie dit aspect meegewogen.

 

 

FOTO VAN DE MAAND

Foto van de maand: Augustus 2020
Zuiderheide

WIE BEN IK?

Mijn naam is Jan Koppelaar (1984) en ben vanaf 2011 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg ik mijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Vanaf 2011 ben ik steeds serieuzer mijn hobby aan ...

FOTO VAN HET JAAR 2019

klik voor grotere foto!
Tulip field