Coronavirus

Heel Nederland is in de greep van het Coronavirus. Diverse maatregelen zijn door de overheid genomen om door de crisis te komen. Ook Jan Koppelaar Fotografie houdt zich aan deze richtlijnen om zo de veiligheid van een ieder te waarborgen. Daarom heeft Jan Koppelaar Fotografie enkele maatregelen genomen. Hieronder treft u ze aan:

 

  • De praktische workshops in Unesco Kinderdijk kunnen weer in (kleine) groepen gegeven worden. Kijk op de site voor de mogelijkheden en de maatregelen die gelden tijdens de workshop.
  • De richtlijnen van overheid en RIVM/GGD worden nauwlettend gevolgd. Tijdens de workshop dient u 1,5 meter afstand te houden.
  • Er kunnen weer lezingen gegeven worden. Neem gerust contact op indien u informatie omtrent de lezing wilt.
  • Individuele workshops kunnen wel geboekt worden. Uiteraard worden de workshops conform de richtlijnen van het RIVM gegeven.
  • Jan Koppelaar Fotografie beperkt zoveel als mogelijk menselijk contact. Daardoor zijn opdrachten in drukke gebieden/tijdstippen in overleg mogelijk. Bij een aanvraag van een opdracht wordt door Jan Koppelaar Fotografie tijd en plaats meegewogen.

 

 

FOTO VAN DE MAAND

Foto van de maand: mei 2023
Nat weiland

WIE BEN IK?

Mijn naam is Jan Koppelaar (1984) en ben vanaf 2011 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg ik mijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Vanaf 2011 ben ik steeds serieuzer mijn hobby aan het uitoefenen. Ik ben een autodidact. Dat wil zeggen dat ik de techniek mezelf heb aangeleerd door veel naar foto's van anderen te kijken, maar ook door veel foto's te maken.

Ik woon in de Alblasserwaard. Een ....

FOTO VAN HET JAAR 2022

klik voor grotere foto!
Een deken van mist