Coronavirus

Heel Nederland is in de greep van het Coronavirus. Diverse maatregelen zijn door de overheid genomen om door de crisis te komen. Ook Jan Koppelaar Fotografie houdt zich aan deze richtlijnen om zo de veiligheid van een ieder te waarborgen. Daarom heeft Jan Koppelaar Fotografie enkele maatregelen genomen. Hieronder treft u ze aan:

 

  • Alle workshops in maart en begin april 2020 zijn geannuleerd. Deelnemers krijgen binnenkort meer informatie voor het verdere verloop.
  • De richtlijnen van overheid en RIVM/GGD worden nauwlettend gevolgd. Op dit moment staat de eerstvolgende workshop op zaterdag 25 april gepland, maar kan (afhankelijk van de eventuele maatregelen) geannuleerd worden
  • Er worden op dit moment geen lezingen gegeven. Mocht u voor de toekomst wel informatie met betrekking tot een  lezing ontvangen, neem dan contact met ons op.
  • Op dit moment kunnen geen individuele workshops geboekt worden. Deelnemers die een individuele workshop geboekt hebben, krijgen binnenkort hierover meer informatie.
  • Jan Koppelaar Fotografie beperkt zoveel als mogelijk menselijk contact. Daardoor zijn opdrachten in drukke gebieden/tijdstippen tijdelijk niet mogelijk. Bij een aanvraag van een opdracht wordt door Jan Koppelaar Fotografie dit aspect meegewogen.

 

 

FOTO VAN DE MAAND

Foto van de maand: Mei 2020
Last sunlight...

WIE BEN IK?

Mijn naam is Jan Koppelaar (1984) en ben vanaf 2011 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg ik mijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Vanaf 2011 ben ik steeds serieuzer mijn hobby aan ...

FOTO VAN HET JAAR 2019

klik voor grotere foto!
Tulip field